Zoeken naar:

 

Ik ben erkend voetentrainer bij het Kennis- en opleidingscentrum Voet, Houding en Beweging. (www.voetentraining.nl). Door middel van een uitgebreid onderzoek van uw voeten en de totale houding (eventueel in combinatie met een ganganalyse), probeer ik te achterhalen waar uw klachten vandaan komen.

 

Heel veel mensen hebben last van hun voeten maar doen hier nagenoeg niets mee. Ook binnen de fysiotherapie werd er tot voor kort te weinig aandacht aan gegeven. Klachten worden vaak opgelost door het maken van aanpassingen in de schoenen. Maar er is ook een andere/aanvullende oplossing, namelijk het trainen van uw voeten. Dit doen we namelijk ook als het de rug, knie of schouder betreft, dus waarom niet bij de voeten.

Uw voeten zijn een zeer belangrijk onderdeel van de bewegingsketen en beïnvloeden ook het functioneren van uw gehele lichaam. Klachten elders kunnen dus met voetklachten samenhangen. Bij het trainen van uw voeten kunnen we gebruik maken van het online trainingsprogramma van voetentraining.nl. Ik overleg als het nodig is natuurlijk ook met uw podotherapeut, zodat onze behandelingen elkaar ondersteunen.

 

Blijf dus niet met voetklachten lopen maar neem contact op!