Zoeken naar:

Werknemers die ziek worden door omstandigheden op het werk, het is handig om daar zo snel mogelijk bij te zijn. Direct kijken naar een oplossing en hiermee aan de slag gaan kan langdurig verzuim voorkomen.

 

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan je spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ook wel het bewegingsapparaat genoemd.

Tijdens je eerste afspraak ga ik een onderzoek doen en vragen aan je stellen om een zo compleet mogelijk beeld van je klachten te kunnen vormen. Samen stellen we een behandelplan op, dit is dus maatwerk. Iedereen is anders en elke klacht is anders.

De behandeling duurt een half uur, er kunnen dan verschillende behandelmethodes gebruikt worden. Een uitgebreid onderzoek van houdings- en bewegingsklachten in combinatie met voetklachten duurt een uur. Een eerste consult hiervoor valt onder de normale tarieven van de aanvullende verzekering.

Verschillende behandelingen waarin ik ben gespecialiseerd zijn:

  • Arbeidsfysiotherapie
  • Dry needling
  • Medical taping
  • Voetentraining
  • Training

 

 

Handige informatie

 
Klachtenregeling - Graag ga ik met u in gesprek over uw eventuele klacht maar hier vind u meer info over de regeling van het KNGF.
Privacyverklaring - Hier vind u meer over de manier waarop ik omga met uw gegevens.
Betalingsvoorwaarden - Informatie over de betalingsvoorwaarden vind u hier.
Mediquest - Beoordeling van patiënten op Mediquest
Contactinformatie & Openingstijden
Tarieven